Sopić najavio utakmicu u Osijeku, govorio i o statusu važnog igrača

Foto: fah

Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Osijeka u utakmici 17. kola SuperSport HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka u Opus Arenu stiže kao drugoplasirana momčad prvenstva, uz devet bodova prednosti ispred petog Osijeka koji je odigrao utakmicu više.

– U Osijeku nas čeka zahtjevna utakmica, bez obzira na trenutnu formu Osijeka. Ove sezone gostovao sam s Goricom na Opus Areni, odigrali smo jako dobru utakmicu i izgubili 1:0. Nadam se da sad nećemo odigrati tako dobru utakmicu, ali da ćemo osvojiti tri boda, rekao je Željko Sopić.

– Treba biti realan i Osijek sigurno neće odigrati kao što je bilo u prvoj utakmici u Rijeci. Ne treba gledati u prošlost, treba se koncentrirati na ovu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčad se vraća Pašalić, a nema Gode Pjace.

– Pjaca je napravio kontrolnu magnetsku rezonanciju i sigurno neće nastupiti. Realno je da igra zadnje kolo protiv Rudeša, a je li to pametno to je druga stvar. Manjih problema imaju Smolčić Janković, ali vjerujem da će do utakmice biti spremni. Goda nedostaje jer ima kartone.

Ostanak ili odlazak Selahija

Sopić je izvijestio i o statusu Lindona Selahija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U pregovorima smo i mislim da smo blizu dogovora. Ne treba stavljati naglasak na to hoće li to biti za dan, dva ili kad već. To sada ovisi i o predsjedniku Miškoviću i upravi kluba, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.