Sosa skrivio penal pa asistirao u remiju Stuttgarta, remi Brekala i Olma

epa08840018 Mitchel Bakker (R) of PSG in action against Dani Olmo of Leipzig during the UEFA Champions League Group H soccer match between Paris Saint Germain (PSG) and RB Leipzig in Paris, France, 24 November 2020. EPA/YOAN VALAT

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 16. kola Bundeslige Stuttgart je na svom stadionu protiv Borussije Mönchengladbach odigrao 2-2. Gosti su poveli u 35. minuti iz jedanaesterca koji je skrivio hrvatski nogometaš Borna Sosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia Dortmund je u subotu na svom terenu protiv predzadnjeg Mainza odigrala 1-1.

Hoffenheim je kod kuće protiv Arminije remizirao 0-0, a hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić, koji je za domaćine odigrao cijeli susret, dva put je zaprijetio protivničkom golu.

Wolfsburg i Leipzig su odigrali 2-2. Stoper Marin Pongračić nije igrao za Wolfsburg zbog ozljede, dok je Josip Brekalo ušao u igru u 69. minuti. Bivši Dinamovac Dani Olmo za Leipzig je odigrao praktično cijeli susret, izašao je u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Köln i Hertha su odigrali 0-0, dok je Werder dobio Augsburg s 2-0 golovima u posljednjih deset minuta susreta.

Union Berlin je pobijedio Bayer Leverkusen s 1-0 produbivši krizu “apotekara”, kojima je to već četvrti susret u nizu bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.