Šoštarić presretan zbog plasmana na OI: Ne znam tko će mi skinuti osmijeh s lica

Foto: fah

Hrvatski rukometaši odisali su zadovoljstvom nakon 33-30 pobjede protiv Njemačke u Hannoveru u susretu 2. kola kvalifikacijskog turnira za odlazak na Olimpijske igre kojom su praktički osigurali put u Pariz ovoga ljeta. Osobito je sretan Mario Šoštarić koji bi u Parizu trebao prvi put u karijeri zaigrati na OI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Neopisivo je to koliko mi ova pobjeda znači. Ne znam tko će mi skinuti osmijeh s lica u sljedećih par mjeseci. Ovo sanjaš još otkako kao dijete počneš igrati rukomet. Preponosan sam i zahvalan ekipi koja je odigrala fenomenalno od početka do kraja.

Kapetan Domagoj Duvnjak bio je nešto umjereniji u slavlju: – Treba ostati zdrav do Olimpijskih igara. U prvom poluvremenu smo bili savršeni, Kuzma nas je pogurao s nekoliko odličnih obrana, imali smo krila i igrali lepršavo. U drugom poluvremenu je Wolff branio dobro tako da su se oni vratili, ali imao sam osjećaj kako imamo kontrolu nad utakmicom. Možda smo i iznenadili Njemačku s obranom 5-1.

– Utakmica za pamćenje za sve nas. Ostavili smo srce na terenu i zasluženo pobijedili. Ponosan sam na ekipu, bilo je pritisaka prije turnira, ali izdigli smo se iznad svega i pokazali karakter. Ključ je bio u našoj obrani i tranziciji, zahvaljujući Kuzmanoviću stvorili smo prednost koju smo i održavali, rekao je Luka Cindrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.