Soudani o derbiju: ‘Uvukla se sumnja, ali ne, strahu nema mjesta’

Foto: fah

Uoči derbija Dinama i Hajduka El Arabi Hilllal Soudani progovorio je za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jasno mi je da se uvukla sumnja, ali ne, strahu nema mjesta. I dalje imamo zadovoljavajuću prednost, a to što ona nije tako velika više je splet nekih nesretnih okolnosti nego naše loše igre. Tu mislim na derbi s Hajdukom u Maksimiru u kojem smo bili oštećeni pa i ovu zadnju utakmicu s Osijekom kada lopta jednostavno nije htjela ući u gol”, rekao je Soudani.

“Budite uvjereni kako smo svjesni situacije i krivnje. Ona nije isključivo naša, ali postoji i od toga ne treba bježati. Na svu sreću, prednost koju imamo još uvijek je dovoljna da prvenstvo privedemo kraju bez dodatnih stresova. Još uvijek smo gospodari situacije i siguran sam kako će sve biti u redu”, kritičan je i Soudani prema svome klubu.

Atmosfera na Poljudu će biti luda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Volim igrati u takvoj atmosferi i sigurno nas ne plaši pun Poljud. Imamo dovoljno iskusnih igrača u svlačionici koji znaju odgovoriti na takav podražaj i koji se znaju ponašati u atmosferi koja nas očekuje u nedjelju. Nitko sretniji od mene ako nastavimo s tradicijom dobrih rezultata u Splitu, ali za to ćemo trebati uložiti puno truda”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.