SP jedrenje: Mišura i Barač četvrti u klasi Zvijezda

Foto: fah

Hrvatska posada Marin Mišura i Tonko Barač zauzeli su odlično četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvu klase Zvijezda održanom u talijanskom Porto Cervu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićani Mišura i Barač su zamalo uzeli medalju, bili su 10 negativnih bodova udaljeni od bronce i da nije bilo tek 22. mjesta u prvom i 11. u zadnjem, šestom plovu, Marin i Tonko bi bili među medaljašima. Oni su ostvarili i najbolji rezultat neke hrvatske posade u povijesti ove klase, koja više nije olimpijska, ali još uvijek okuplja samu kremu svjetskog jedrenja.

Zlato su osvojili bivši olimpijski prvak Poljak Mateusz Kusznierewicz i Brazilac Bruno Prada, srebrni su Amerikanci Augie Diaz i Henry Boening, a bronca je otišla Norvežaninu Eivindu Mellebyu i Amerikancu Joshui Revkinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.