Španjolci hvale Rakitića: ‘Nezamjenjiv je, morao bi preuzeti kapetansku traku zbog golemog utjecaja na momčad’

Foto: fah

Barcelona i Real odigrali su fantastičan derbi 2:2. Veliku ulogu imali su i Luka Modrić i Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski El Mundo Deportivo, koji prati Barcelonu, dao je Ivanu Rakitiću četiri od mogućih pet zvjedica.

“Superigrači se vide u najtežim situacijama. Takav je Ivan Rakitić koji je nakon nešto neprimjetnijeg prvog poluvremena, u drugom oduzeo sve lopte i izlazio u kontre s osjećajem i odlučnošću. U jednoj od takvih akcija mu je dosuđeno sumnjivo zaleđe i poništen gol Suareza. No utješit će ga da je zbog njega Barcelona i dalje nepobjediva”, pišu.

No, još je veće pohvale dobio od As-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rakitić je nezamjenjiv. Strašno puno razmišlja na terenu, ne komplicira i jedan je od ključnih igrača ove momčadi. On ne želi da ga tako zovete i uvijek skreće pozornost na druge koji iskorištavaju njegovu požrtvovnost i neopisiv trud. To što Hrvat daje Barceloni malo koji igrač na svijetu može ponuditi. Odlaskom Inieste iz Barcelone, kapetanska traka bit će slobodna i Rakitić je mora naslijediti od Inieste. Iako bi Sergi Roberto možda bio logičan slijed, zbog golemog utjecaja na ovu momčad Rakitić bi morao preuzeti tu odgovornost”, hvale Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.