Španjolski golman nakon ludog remija u Beču: ”Izgledno je finale Europskog prvenstva Hrvatska – Španjolska

Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija odigrala je u oproštaju od Beča protiv Španjolske ludu utakmicu. Na kraju je završilo 22:22, a remi je ipak više odgovara Španjolskoj, koja je zbog bolje gol razlike osvojila prvo mjesto u skupini te će u polufinalu igrati protiv Slovenije, a Hrvatska će na moćnu Norvešku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice španjolski igrači ipak nisu bili pretjerano nezadovoljni, iako su vodili šest razlike, a na kraju se grčevito borili za bod. Vratar španjolske reprezentacije, Rodrigo Corrales, smatra kako je Španjolska protiv Hrvatske pokazala karakter.

“Pokazali smo karakter protiv njihove čvrste, izuzetno čvrste obrane, protiv protivnika koji je puno puta imao drugu priliku za udarac. Očito je da bismo bili puno sretniji s pobjedom, jer smo imali prednost, no krivnja je na umoru”, kazao je Corrales, nakon čega je dodao:

“Ipak, ja sam zadovoljan pristupom i bodom. On je vrijedan jer smo i dalje neporaženi, a omogućuje nam da u polufinale uđemo s prvog mjesta u skupini. Istovremeno moramo čestitati Hrvatima jer su izašli na teren s jasnom namjerom da nas pobijede.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski golman smatra kako je izgledno finale turnira između Hrvatske i Španjolske.

“Da bar tako bude, to bi značilo da bismo u tu zadnju utakmicu ušli sa šansom za pobjedu. No svjesni smo da sada počinje dio prvenstva u kojem se najviše osjeća umor. Ali mi smo spremni”, zaključio je vratar španjolske rukometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.