Španjolsko pojačanje na Rujevici: Izabrao sam Rijeku jer je veliki klub

Foto: HNK Rijeka

Nogometni klub Rijeka doveo je prvo ovoljetno pojačanje. Novi igrač na Rujevici je 25-godišnji španjolski zadnji vezni Pablo Garcia Alvarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Rijeku je Alvarez došao iz bugarskog prvoligaša Černo More iz Varne, a prošle sezone izabran je u najbolju momčad tamošnjeg prvenstva. Tijekom 2021. i 2022. godine upisao je 43 ligaška nastupa za tu momčad te je postigao osam pogodaka.

Prije Bugarske boravio je u španjolskim klubovima Villarrealu i Alavesu gdje je igrao za tamošnje mlađe uzraste i u drugim momčadima.

– Rijeka me duže vremena prati, a ja sam se s veseljem odlučio za dolazak u Rijeku, jer je u pitanju veliki hrvatski klub. Uzor? Rodri iz Manchester Cityja, rekao je povodom dolaska na Rujevicu španjolski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.