Spektakularan pogodak Susa za pobjedu Seville na Mestalli, igrao i Rakitić

Foto: fah

U utakmici 15. kola španjolske lige Sevilla je na Mestalli svladala Valenciju 1:0, istu onu koju Barcelona u prošlom kolu na svom terenu nije uspjela pobijediti. Ovom pobjedom Sevilla je pokazala kako ne odustaje od Lige prvaka te su na gostovanju kod Valencije stigli do sedme prvenstvene pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak trijumfa Seville, za koju je do 69. minute igrao i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, bio je krilni napadač Suso, koji je u 81. minuti prevario dva domaća igrača, a onda spektakularnim udarcem zatresao mrežu za konačnih 1:0. Sevilla je imala još nekoliko vrlo dobrih prilika, no samo je Suso bio dovoljno precizan te je i to bilo dovoljno za slavlje. Valencia je tako, nakon boda osvojenog na Nou Campu u prošlom kolu, i tri utakmice bez poraza, prekinula pozitivnu seriju.

Foto: fah

U drugoj utakmici 15. kola Elche i Osasuna remizirali su rezultatom 2:2.  Za Elche su zabili Fidel (46) i Carrillo (78), a za goste García (10) i Brašanac (64). Hrvatski reprezentativac Ante Budimir je za Osasunu igrao od 88. minute.

Gol Susa pogledajte O V D J E.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.