Split izborio polufinale kupa uvjerljivom pobjedom u Zadru

Nogometaši RNK Splita posljednji su polufinalisti Hrvatskoga kupa nakon što su u uzvratnoj utakmici četvrtfinala u gostima pobijedili Zadar s 4-1, te s ukupnih 5-1 prošli među četiri preostala kluba u nacionalnom Kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu će Split igrati gradski derbi s Hajdukom, dok će se za finale međusobno boriti prošlogodišnji finalisti Dinamo i Rijeka, koja i brani naslov.

Uzvratni ogled četvrtinala između Zadra i Splita 4. ožujka bio je odgođen zbog poplavljenoga terena na Stanovima, a u prvom dvoboju na Parku Mladeži Split je slavio s 1-0. U srijedu su Splićani lako došli do pobjede pogocima Antonija Mršića (4, 61), Dražena Bagarića (30) i Sokola Cikalleshija (62), dok je počasni pogodak za Zadrane zabio Lovre Čirjak (82).

Prve utakmice polufinala igrat će 8. travnja u Zagrebu i na Poljudu, a uzvrati su 22. travnja u Rijeci i u Parku mladeži. Finale je na rasporedu 20. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni kup, četvrtfinale, uzvrat:

Zadar – Split 1-4 (Mršić 4, Bagarić 30, Mršić 61, Cikalleshi 62, Čirjak 82)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.