Klub koji je dao četiri srebrna Vatrena iz Rusije kreće ispočetka

Zadar, 18.07.2018. - Zadarski Vatreni Luka Modriæ, Šime Vrsaljko, Danijel Subašiæ i Domagoj Livakoviæ posjetili su NK Zadar i Školu nogometa, te su se družili s navijaèima. foto HINA/ ik

Nogometni klub Zadar, u kojem su prve korake napravili brojni hrvatski reprezentativci, prije svega imena poput Luke Modrića, Danijela Subašića, Dominika Livakovića i Šime Vrsaljka, odlazi u povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjesto NK Zadar dolazi HNK Zadar, čeka se samo prelazak seniorske momčadi u ime novog kluba gdje već funkcioniraju sve mlađe uzrasne kategorije.

NK Zadar nije dobio licencu za 2. HNL, a treći razred koji bi mogao igrati ipak neće. Neće jer je klub u blokadi, samo što nije krenuo stečaj, a kako ga je pandemija koronavirusa u potpunosti paralizirala i ostavila bez bilo kakvog novca, tek će se svi vjerovnici pokušati namiriti iz preostale imovine, pišu Sportske novosti.

“Napravili smo sve da prvenstveno našim mladim uzrastima, a potom i seniorima, omogućimo igranje natjecanja u sljedećoj sezoni. U razgovorima smo s predstavnicima županijskog i regionalnog saveza i radimo na tome da osiguramo mjesto za HNK Zadar u slučaju da se ne pronađe rješenje za sanaciju sportskog dioničkog društva. Prema našim kontaktima s većinskim vlasnikom i eventualnim sponzorima to je realna opcija”, rekao je Damir Knežević, direktor NK Zadra, a predsjednik HNK Zadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.