Sportski direktor Hajduka objasnio odluku o dovođenju Subašića

Foto: fah

Bivši hrvatski reprezentativac Danijel Subašić nakon devet godina vratio se u Hajduk. Iskusni 36-godišnji vratar potpisao je ugovor sa splitskim klubom do ljeta 2023., stiže kao slobodan igrač, a nosit će dres s brojem 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dresu Hajduka Subašić je branio od 2008. do 2011. te upisao ukupno 126 službenih nastupa, a pritom je u 47 utakmica sačuvao svoju mrežu netaknutom. S klubom je osvojio Kup 2011. te izborio grupnu fazu Europske lige.

– S Danijelom smo dobili iskusnog vratara, našeg nekadašnjeg igrača i kapetana, koji će biti uzor našim mladim igračima, ali i velika podrška iskusnijima. Josip Posavec se ozlijedio i na njega nećemo moći računati sljedeća tri mjeseca. Odmah smo reagirali i doveli vratara koji će svojim bogatim iskustvom te izraženim pobjedničkim mentalitetom imati velik utjecaj na svlačionicu te je odličan izbor za drugog vratara. Subašić je cijelu svoju karijeru branio na najvišoj nogometnoj razini, predstavlja igrački autoritet, a imat će nemjerljiv utjecaj na razvoj naših mladih vratara, rekao je nakon potpisa ugovora Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius za službenu stranicu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.