Šprem: Odigrali smo dobro, ali ne odlično. Ima tu još puno prostora za napredak

Foto: PR

“Prvo poluvrijeme mi je izgledalo kao nastavak utakmice protiv Saudijske Arabije. Bilo je to jako čudno i teško gledati. Sve što smo radili nije nam išlo od ruke, ali nam se otvorilo u nastavku. Sve je proradilo, ubrzali smo ritam, Mamić i Šebetić dobili su na samopouzdanju… To je to, tako treba ići naprijed”, rekao je Mirza Džomba u emisiji nakom utakmice u kojoj je Hrvatska pobijedila Mađarsku 31:28.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S njim se slaže i Goran Šprem, ali…

“Nemojmo se zavaravati. Odigrali smo dobro, ali ne odlično. Ima tu još puno prostora za napredak”, rekao je Šprem.

“Puno bolje mi je izgledala 6-0 obrana, nego 5-1 kroz koju je jako curilo. Prodavali su nam čak i one najjednostavnije lažnjake i fore. Čini mi se da smo na 70 posto u obrani, ali ne sumnjam da ćemo se dizati. Ovo je turnirski sistem, u ovom stadiju najvažniji su bodovi i da se nitko nije ozlijedio”, rekao je Džomba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čini mi se da su se dečki pred kraj opustili i da će im sad biti puno lakše. Prve utakmice su uvijek teške i ne sumnjam da ćemo od sada smo rasti kako turnir bude odmicao”, zaključio je Goran Šprem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.