Marko Mamić nakon pobjede: Generacija je željna pobjeda i rezultata

Foto: fah

Hrvatski rukometaši su se mučili u uvodnom dijelu, ali su ipak pobijedili Mađarsku 31:28 na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Mamić prelomio je utakmicu, tvrde mnogi, i pokazao da se na njega može računati.

“Ne bi uzeo zasluge sebi, svi igramo 60 minuta i moramo bit spremni uskočiti. Lijepo je igrati za reprezentaciju i drago mi je kad mogu pomoći.”

“Problem je što smo raštrkani po cijeloj Europi, Mađari igraju u dva kluba, mi se moramo uigrati u 20 dana. Svejedno dovoljno za pobijediti uigranu i iskusnu momčad. Generacija je željna pobjeda i rezultata, svaki put iskoči neko i to je naša snaga,” skroman je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvo poluvrijeme smo bili u grču, valjda od iščekivanja, nije nam išao šut, promašili smo dva tri zicera, nikao ući u ritam, ali eto uspjeli smo,” rekao je Zlatko Horvat.

“Bilo je teško igrati, mogu misliti kako je bilo navijačima, Mađari su bili borbeni, ali digli smo koncentraciju i zasluženo pobijedili,” kaže Filip Ivić.

“Pokazali smo karakter, kad gubimo da se možemo vratiti. Poluvrijeme je završilo da nije moglo bolje po nas. U svlačionici smo rekli idemo dati gas i završiti utakmicu što prije. Fićo je bio sjajan u nastavku, zabili smo par lakih golova i to je presudilo,” rekao je Domagoj Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.