Srbi tuguju: Hrvatska slavila nakon nevjerojatne drame, Mandiću ‘brutaliti’

epa11150401 Team Croatia celebrate winning the Men's Water Polo Quarterfinal match between Serbia and Croatia at the FINA World Aquatics Championships in Doha, Qatar, 13 February 2024. EPA/YURI KOCHETKOV

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nakon velike je borbe pobijedila Srbiju 15:13 u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva koje se održava u Dohi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Telegraf je pohvalio igru Srbije, koja četiri minute prije kraja izjednačila na 12:12, prije nego što su Barakude zaredale tri gola i otišle na nedohvatljivu prednost. “Ništa od medalje ni ovog puta. Srbija je igrala odlično, napadala i branila se, ali jednostavno nije išlo. Dva promašena peterca i odličan golman Hrvatske Bijač riješili su pitanje pobjednika”, piše.

“Osvojili su broncu u Budimpešti 2017. godine, a nakon toga ‘suša’ i peto mjesto u Južnoj Koreji 2019. i Budimpešti 2022. i četvrto u Japanu 2023. ‘Delfini’ su još uvijek nezreli za velika dijela! Izabranici Uroša Stevanovića u ovom spektakularnom meču nisu iskoristili dva peterca. Kao i što u ključnim trenutcima nisu imali snage za ozbiljno zaprijetiti protivniku”, piše Kurir.

Informer u naslovu tvrdi kako su Hrvatskoj pomogli suci da izbaci Srbiju s prvenstva. “Srbija je igrala sjajno na startu SP-a, ali nažalost, nije opravdala ulogu favorita protiv Hrvatske”, dodali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova je stavila naslov “Šokantan kraj utakmice: Srbija bez polufinala, Hrvatska slavila nakon nevjerojatne drame, Mandiću ‘brutaliti'”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.