Srbić: Odlično se osjećam, u utorak idemo na sve ili ništa

Foto: fah

Tin Srbić kratko se javio nakon i više nego uspješno odrađenog današnjeg treninga, jednog u nizu u Tokiju na kojima testira svoju najjaču vježbu sa startom 6.5 s kojim će u utorak u 11.30 (hrvatsko vrijeme) napasti olimpijsko finale preče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Treninzi idu jako dobro, osjećam se super. Malo imam previše vremena između treninga pa je nekada malo dosadno, ali uspijevam nekako to izgurati. Odlično se osjećam i jedva čekam to finale. Danas sam odradio jako dobar trening. Imamo još nekoliko dana za malo se odmoriti, koncentrirati, zabaviti se u Selu, opustiti i onda idemo na sve ili ništa, jasno je poručio Tin, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.