Vratili se hrvatski taekwondoisti: ‘Taekwodo nije počeo niti će završiti s nama’

Foto: HTV

U Zagreb je sletjela kompletna hrvatska olimpijska taekwondo reprezentacija. Među njima su i naši prvi osvajači medalja: zlatna Matea Jelić i brončani Toni Kanet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matea Jelić zahvalila se svima na podršci.

– Kao da smo osjetili tu podršku i drago mi je da nisam odustala i da sam dala sve od sebe jer se sve isplatilo. Taekwodo nije ni počeo niti će završiti s nama. Nadam se da će djeca doći poslije mene i da će ići po svoje snove, rekla je zlatna Matea.

Toni Kanaet reko je da su jako sretni i da ga jako veseli što su uspjeli promovirati taekwondo u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nadam se da smo potakli mlade da se upišu u taj sport i da osim nogometa i ostalih poznatijih sportova ima i drugih sportova gdje se može osvajati medalje.

Tu su još i Kristina Tomić i Ivan Šapina, odnosno treneri reprezentacije: Toni Tomas, Veljko Laura i Ivan Mesarov.

Trener Tomas zahvalio se svima koji su ih podržavali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Taekwondo s nama nije počeo i neće ni završiti, rekao je. Zadnju olimpijadu cure su malo bile ozlijeđene pa nisu uzele medalju, al uspjeli smo sada. Mogli smo više i bolje, ali zadovoljni smo. Trudimo se da budemo na ponos svih vas i da budemo primjer mladim ljudima kojim putem treba ići, rekao je.

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac rekla je da su s oduševljenjem pratili sve njihove bore i da su ponosni na njih.

– Dokazali ste da je Hrvatska zemlja velikih sportaša, naglasila je ministrica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.