Srbija bez šanse protiv Slovenije: Dobra vijest za Hrvatsku uoči okršaja u Splitu?

Foto: Facebook

Rukometna reprezentacija Srbije doživjela je i četvrti poraz u nizu. Nakon poraza od Rumunjske (21:28) te Makedonije (29:32), Srbi su izgubili dva susreta sa Slovenijom.  Jučer u Murskoj Soboti 32:36, večeras u Velenju s 25:33.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednostavnim rječnikom rečeno, Srbija protiv Slovenije nije imala baš nikakve šanse, posebno se to odnosi na drugu utakmicu uoči Europskog prvenstva koje već u petak počinje u Splitu, u Spaladium Areni, utakmicom Hrvatska – Srbija.

Važno je spomenuti kako je u posljednjoj provjeri pred EP srpski izbornik Jovica Cvetković odmorio redom ključne reprezentativce Žarka Šešuma, Marka Vujina te Petra Nenadića i Stefana Vujića, inače, bivšeg hrvatskog reprezentativca, koji posljednjih dana daje dvosmislene izjave uoči Eura. Malo diže, malo spušta tenzije.

Recimo da su Srbi dobili prvo poluvrijeme, (15:14), no u nastavku Slovenci su dodali gas te dominantno priveli jednu utakmicu kraju. Utakmcu u kojoj je najbolji strijelac srpske reprezentacije, ali i cijele utakmice, bio Nemanja Zelenović sa šest golova, četiri gola za Srbiju zabio je Nemanja Obradović, tri su puta mreže za prvog protivnika Hrvatske na Euru tresli Rastko Stojković, Bojan Beljanski te Milan Jovanović. Najbolji kod Slovenije bili su Gašper Marguč i Blaž Janc s četiri zgoditka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbi će tek sutra napustiti Sloveniju, ujutro, u Split bi se trebali odmah uputiti s obzirom kako već 12. siječnja igraju protiv naših momaka, koje vodi povratnik i trofejni trener Lino Červar. Uz Hrvatsku i Srbiju u skupini se još nalaze Švedska i Island.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.