Srbijanski mediji napadaju Mateu Jelić: ‘Hrvatica slavi zločin nad Srbima, jedva čeka proslavu Oluje’

Tokio, 26.07.2021 - Hrvatska tekvondašica Matea Jelic (23) osvojila je naslov olimpijske pobjednice u kategoriji do 67 kilograma na Olimpijskim igrama u Tokiju, u finalu je uspješnija bila od Britanka Lauren Williams sa 25-21. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Hrvatska taekwondoašica Matea Jelić osvojila je povijesno zlato za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Tokiju u kategoriji do 67 kilograma, a ne prestaje oduševljavati hrvatsku javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim doček spojiti s proslavom Oluje! U Hrvatsku se vraćam najvjerojatnije za dva dana, a taman se bliži i obljetnica Oluje. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i voljela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista”, poručila je zlatna Hrvatica.

Nije to prošlo nezapaženo ni u srbijanskim medijima.

“Skandalozna izjava hrvatske olimpijske šampionke u tekvondou”, piše Telegraf i dodaje: “Ona je veličala zločinačku akciju Oluja u kojoj je 1995. godine proterano 250.000 Srba iz Krajine”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatica slavi zločin nad Srbima, jedva čeka proslavu Oluje, a jurila Novaka za fotku u Tokiju”, piše Informer.

“Ona jedva čeka doček u Kninu i to baš tokom obeležavanja vojne operacije “Oluja”, kada su Srbi u leto 1995. godine trpeli zločine i bili proterivani iz Hrvatske”, ističe isti medij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.