Srbijanski izbornik u EP-u: ‘Igrači su lumpovali po prijestolničkim lokalima u komšiluku, neki su rezervirali karte za Beograd’

Foto: fah

Na nedavnom Europskom rukometnom prvenstvu u Zagrebu Srbija nije dobro prošla. Srbijanski izbornik Jovica Cvetković u svom izvještaju Rukometnom savezu Srbije bio je nemilosrdan prema igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neugodnim iznenađenjima nije bilo kraja. Prije odlučujuće utakmice s Islandom, Petar Nenadić je odluku da više neće nastupati za reprezentaciju objavio u intervjuu danskoj televiziji”, navodi između ostaloga Cvetković.

“Istovremeno sam saznao da je sedam igrača rezerviralo avionske karte za povratak u Beograd nakon prve faze natjecanja”, dodao je. Ističe i da su kolovođe anarhije bili najbolji igrač Petar Nenadić, zatim Darko Đukić, Dobrivoje Marković i Nemanja Zelenović, koji su “lumpovali po prijestolničkim lokalima u komšiluku”.

Na ovo su reagirali igrači, koji tvrde suprotno:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ništa od toga nije istina. Ja nijednu večer nisam izašao. To može potvrdi moj cimer Nemanja Ilić, kao i Petar Nenadić, s kojim sam svaku večer sjedio u sobi. Ni on nije izlazio. Upire prstom u nas, a mi smo bili najbolji strijelci u kvalifikacijama i odveli Srbiju na Europsko prvenstvo”, kaže Darko Đukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.