Sretni u braku: Izabel objavila novu fotografiju s Mateom Kovačićem sa medenog mjeseca

Foto: Instagram

Mateo Kovačić, inače hrvatski nogometni reprezentativac i zvijezda Reala, zajedno sa suprugom Izabel provodi možda i najljepše trenutke svog života uživajući na medenom mjesecu. Njegova supruga Izabel sve je popularnija na društvenim mrežama, a nakon udaje za Matea, s kojim je u vezi još od srednje škola, njena popularnost dodatno je porasla.  Zasluge za to pripadaju i društvenim mrežama. Sve fotografije koje Izabel objavljuje pokazuju koliko je mladi bračni par sretan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hubby ?

A post shared by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon vjenčanja mladenci su prema planu krenuli na medeni mjesec, koliko uživaju zajedno u svakom trenutku pokazuju i fotografije koje Izabel objavljuje na društvenim mrežama. Izabel Andrijanić objavila je tako novu fotografiju s medenog mjeseca koju je lajkalo oko 20 000 korisnika Instagrama u otprilike dva sata nakon objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.