Srna komentirao potez ruskog saveza: “Ne mogu vjerovati! Moraju svi u zatvor…”

darijo srna
Foto: snimka zaslona

Bivši kapetan Hrvatske Darijo Srna poludio je na kandidaturu Nogometnog saveza Rusije za organizaciju Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne mogu vjerovati da su to tražili. Samo zato moraju u zatvor. Pa oni se šale, poludjeli su i žive u svom svijetu”, rekao je Srna za ITV News.

“UEFA i FIFA nas štite, ali Engleska nije otvorila prijelazni roka za registraciju igrača, isto je s Italijom i Njemačkom”, dodao je komentirajući FIFA-inu odluku o dozvoli stranim igračima registraciju za druge klubove do kraja sezone.

“Kakav je smisao u otvaranju prijelaznog roka ako se drugi savezi, uključujući Premier ligu, ne otvaraju? Nema ga. Netko bi morao učiniti nešto konkretno kako bi pomogao ukrajinskom nogometu i njegovim igračima”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i pojedine agente koji profitiraju na ruskoj invaziji jer ubiru proviziju na besplatnim transferima stranaca iz ruske lige.

“Neće uspjeti! Štite nas UEFA i FIFA. Nije ljudski što agenti rade, ali pobijedit ćemo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.