Srna: Ovo nije Mamićeva, nego hrvatska reprezentacija

Pobjedom protiv Bugarske u Maksimiru hrvatska nogometna reprezentacija ostala je u igri za drugo mjesto i odlazak u Francusku. Golovima Rakitića, Perišića i Kalinića pred sablasno praznim Maksimirom Ante Čačić pobjednički je krenuo u svoj mandat na klupi reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice glavna tema bila je atmosfera u svlačionici i stanje oko reprezentacije. Kapetan Hrvatske Darijo Srna potvrdio je da se našao s navijačima na sastanku prije utakmice, a napomenuo je da bojkot ne dolazi u obzir.

“Da, sastali smo se, a o svemu sam obavijestio momčad. Procurilo je, iako smo se dogovorili da to neće ići u javnost. Želim samo reći da ovo nije Mamićeva, nego hrvatska reprezentacija, a bojkota nas igrača nije bilo ni prije, pa neće biti ni ubuduće “, prenosi riječi Srne Dalmatinski portal.

Isto tako razmišlja i Ivan Perišić, strijelac prvog pogotka u susretu protiv Bugara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da ja tu mogu što promijeniti, prvi bih promijenio. Ja igram za sebe, suigrače, familiju i Hrvatsku. Ne znam u čemu je problem, ako tko ne želi navijati za nas i misli da mi igramo za nekoga drugog, ne mora doći, a ovi pravi navijači će uvijek doći i podržat će nas. Igramo još jednu utakmicu kući bez navijača, izdržat ćemo, a onda se nadam da će nakon toga biti sve u redu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.