Srnin Šahtar će igrati u Lvivu

Nogometni prvak Ukrajine Šahtar iz Donjecka zbog oružanih sukoba na istoku zemlje svoje će domaće utakmice u državnom prvenstvu i Ligi prvaka igrati u Lvivu, a sjedište kluba bit će u Kijevu, potvrdio je izvršni direktor Šahtara Sergej Palkin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donjeck je uporište proruskih separatista, a Lviv se nalazi na zapadu Ukrajine, daleko od oružanih sukoba.

“Vjerojatno u Lvivu nećemo imati podršku sa tribina kao u Donjecku, ali nadamo se da će s vremenom navijači biti sve brojniji”, rekao je Palkin.

Sinoć je Šahtar, čiji je kapetan Darijo Srna, na stadionu Arena Lviv, izgrađenom za EP 2012., pobijedio Dinamo Kijev sa 2-0 i tako je osvojio ukrajinski Superkup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.