Srpski borac Stošić otkrio zašto je otišao iz Cro Cop Gyma: ‘Ljudi odmah pogrešno shvate i odmah negativno komentiraju’

Foto: fah

Ispred Darka Stošića je odlučujući meč za nastavak UFC karijere. U dvoboj protiv Jamahala Hilla, koji je na rasporedu 25. siječnja u američkom Raleighu, će ući bez svojih dosadašnjih trenera i suboraca iz Cro Cop tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beograđanin se odlučio na veliki zaokret uoči odlučujućeg meča dosadašnje UFC karijere. S dva poraza u posljednja dva nastupa i uvodnom pobjedom protiv Jeremyja Kimballa, Stošić u posljednji meč iz aktualnog ugovora ulazi s velikim imperativom pobjede. I sam je svjestan da mora svladati Hilla inače će teško dobiti novu šansu u elitnoj promociji i produljenje suradnje.

Poput vlasnika nogometne momčadi koji uoči bitnih utakmica šokiraju svoj tim promjenom trenera, tako se i Stošić odlučio na odlazak iz Cro Cop tima gdje je proveo nekoliko posljednjih, vrlo uspješnih godina. U velikom intervjuu za Fight Site je najavio najbitniji meč dosadašnje karijere te je otkrio zašto više ne surađuje s Filipovićem i Drvišem.

Odlučio si više ne trenirati u Cro Cop Gymu, ovih par mjeseci si trenirao u Beogradu, a sada si u Elevation timu u Denveru. Zašto?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Beograd mi je uvijek samo privremena stanica do kampa jer tamo nemam sve što mi je potrebno. Jednostavno sam osjećao potrebu da nešto promjenim. Ja sam tip čovjeka kojem ništa nije teško napraviti za neki cilj koji sam si postavio. Jednostavno morate izaći iz te zone komfora.”

“Sa Stipom Drvišem i Mirkom Filipovićem sam u prijateljskim odnosima i vjerujem da se tamo mogu uvijek vratiti. Čak su mi i oni sami predlagali da bih možda trebao otići negdje i sam probati nešto drugačije. Kada sam se čuo sa Stipom, rekao sam mu da želim promjenu, da želim vidjeti nešto novo, da želim nešto novo naučiti i jednostavno probati kako će to ići.”

Stošić naglašava da nije došlo do lošeg razlaza s Cro Cop timom. Dapače…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znate kakvi su ljudi. Odmah pogrešno shvate i odmah negativno komentiraju. Ali nema potrebe za time. Za Elevation tim sam se odlučio jer se radi o manjoj dvorani gdje mi se mogu posvetiti. Tu mi je prijatelj Bojan Veličković i on mi je pomogao da dođem ovdje”, objašnjava Stošić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.