Foto: snimka zaslona

Srpski mediji i dalje pišu o velikim neredima na derbiju Partizana i Zvezde. Pišu o angažmanu splitskih snagatora na strani jedne od sukobljenih frakcija navijača Partizana. Iako je u neredima sudjelovalo tek šest Hrvata – mediji u Srbiji navode kako su upravo oni vodili sve, te da žele srušiti vlast u Srbiji, a sve pod patronatom stranih tajnih službi.

Blic tako navodi kako su “plaćenici iz Hrvatske, prebijeni u ratu za jug” dobili po 10 tisuća eura za pomoć Vandal Boysima u preuzimanju tribine.

Informer tvrdi da su strane službe angažirale Hrvate – a sve s ciljem “rušenja Vučića”.

“CIA snajka CIA” je “direktnim instrukcijama naložila hrvatskim huliganima da izazovu nerede, a cilj je bio prelijevanje sukoba na ulice i izazivanje nereda u Beogradu.”

I Večernje novosti navode da su “sukob kreirale strane službe.”

Alo piše da su “plaćenici iz Hrvatske za 10 tisuća eura po glavi organizirano došli na derbi kako bi zapalili stadion, izazvali rat navijača i napravili kaos u zemlji.” Navodi da su “grupu Hrvata zaduženih za izazivanje sukoba platili ljudi iz Beograda, a među njima je čak i jedan visoki dužnosnik Partizana koji želi preuzeti kontrolu nad navijačima.”

Izvor: narod.hr