Srpski mediji o pobjedi Cibone nad Partizanom: ‘Na zapadu ništa novo’

Beograd, 3.6.2021. - Košarkaši Cibone u susretu su 20. kola regionalne ABA lige kao gosti u Beogradu svladali Partizan sa 90-87 (24-19, 13-17, 21-23, 22-21; 10-7) nakon produžetka. foto HINA/ BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/ ua

Nakon 11 godina Cibona je sinoć pobijedila Partizan u Beogradu. Zagrepčani su slavili 90:87 nakon produžetka u 20. kolu regionalne ABA lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj je poraz u Srbiji odjeknuo.

“Na zapadu ništa novo”, naslov je Kurira u tekstu o utakmici, a zatim najavio odlazak trenera Saše Filipovskog.

Ovo je već šesti uzastopni poraz Partizana u ABA ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prespavat ću pa u nedjelju razgovarati s ljudima iz kluba da vidim možemo li pronaći neko rješenje. Ova situacija sigurno nije dobra ni za mene ni za klub”, rekao je slovenski trener.

“Partizan ne može nikoga pobijediti”, piše Telegraf.

Alo.rs piše o mogućem odlasku trenera Filipovskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Fenomenalan meč i festival trica pripao Ciboni” naslov je teksta u Blicu u kojem piše da je Partizan, kao i obično, odlično otvorio utakmicu pa stao te da je četvrta četvrtina bila fantastična.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.