Srpski prvoligaš zvao Ćiru, on ih odbio

Foto: fah

U medijima je odjeknula vijest kako je Novi Pazar, klub koji se u prvoj srpskoj ligi bori za ostanak, zvao u pomoć Ćiru Blaževića da ga spasi od ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako Ćiro ima 86 godina i time bi bio najstariji trener neke prvoligaške momčadi u profesionalnom rangu, sve je odbio.

Slavni Ćiro s Dinamom je osvojio naslov prvaka Jugoslavije 1982., Hrvatsku je 1998. odveo do svjetske bronce, a u karijeri je radio još i u Švicarskoj, Iranu, Grčkoj, Francuskoj i Kini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.