(VIDEO) Srpski nogometaš postigao najluđi autogol u povijesti?

Foto: snimka zaslona

Srpski nogometaš Žarko Udovičić, inače  28-godišnji lijevi bek koji igra za Zaglebie Sosnowiec postigao je možda i najluđi autogol u povijesti nogometa. Naime, u prijateljskoj utakmici koju je poljski drugoligaš igrao protiv Stal Mieleca, srpski nogometaš je u 65. minuti kod rezultata 1:1 s lijeve strane na rubu svog šesnaesterca, a kod korner linije, htio dodati loptu suigraču, no umjesto toga prebacio je vlastitog golmana i zabio prekrasan gol, šteta što se radi o autogolu. Spomenimo i to kako je  Zaglebie je do kraja utakmice primilo još jedan gol, u konačnici su izgubili 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo na kraju kako se radi o igraču koji je u dresu Novog Pazara promašio jedanaesterac protiv Rada, nakon čega su ga napali huligani njegovog kluba koji su mu tada čak i pištoljem prijetili u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.