Stanišić i Pongračić: Dodatna nam je motivacija što smo rođeni u Njemačkoj

Foto: snimka zaslona
Na konferenciji za medije hrvatske nogometne reprezentacije u Rijeci bili su Josip Stanišić Marin Pongračić.  Priznaju kako će im biti dodatna motivacija što su rođeni u Njemačkoj, domaćinu Europskog prvenstva.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za početak su najavili kako će večeras zajedno gledati finale Lige prvaka u kojem se na Wembleyju sastaju Borussia Dortmund i Real Madrid.

– Pratit ćemo svi zajedno u hotelu. Bilo bi mi drago zbog Luke da osvoji još jednu titulu, ali i Dortmund jer navijam za Dortmund, ipak sam dijelu godinu dana svlačionicu s njima. Držim im fige, a Luka ako dobije bio bih sretan, rekao je Pongračić.

– Luki bi šesta titula bila sjajna. Vidjet ćemo tko će pobijediti. Finale je i sve je moguća, ali nadam se da će Luka osvojiti titulu, rekao je Stanišić koji iza sebe ima sjajnu sezonu u Bayer Leverkusenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nitko nije očekivao takvu sezonu, pogotovo ja. Nadali smo se da može biti sjajna sezona, ali da će tako uspješna biti nismo očekivali. Nažalost smo izgubili jedno finale, ali Atalanta je bila bolja, nismo pretužni. Osvojili smo Bundesligu, bila mi je čast biti dio tog povijesnog uspjeha, najbolja sezona dosad u karijeri, piše HRT.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.