Stanišić očitao lekciju svom Bayernu, Tuchel zaziva novo pravilo

Foto: fah

Hrvatski nogometaš Josip Stanišić zabio je pogodak u domaćoj pobjedi Bayer Leverkusena protiv Bayerna (3:0). Sjajnu je predstavu okrunio pogotkom svom matičnom klubu koji ga je ljetos poslao na posudbu. Tako je klub sada požalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdila je izjava trenera bavarske momčadi Thomasa Tuchela koji zbog Hrvata zaziva da se u njemački nogomet uvede pravilo da nogometaši na posudbi ne mogu igrati protiv svojih matičnih klubova.

Stanišić nije slavio gol protiv Bavaraca

“Lijepa pobjeda, ali i čudna. Pogotvo zbog pogotka. Ne zabijam često i htio sam proslaviti, ali iz poštovanja nisam. Drago mi je što sam pomogao momčadi”, kazao je hrvatski nogometaš.

“Ne sjećam se situacije gdje smo baš bili pod pritiskom. Znali smo Bayernovu snagu, kako mogu igrati, ali mi smo igrali brzo i pokušali iskoristiti otvorene prostore”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Stanišić zabio Bayernu u derbiju za vrh Bundeslige

Izdvojili su se na vrhu prvenstvene ljestvice, sada imaju pet bodova više od Bayerna:

“Lijepo, ali moramo ostati čvrsto na zemlji. Sezona je duga, razlika je samo pet bodova i svašta se još uvijek može dogoditi”, zaključio je Stanišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.