Stigle dobre vijesti: HNS ipak zaustavio disciplinske postupke protiv Istre 1961

Foto: fah

Napokon dobre vijesti za Istru 1961, nakratko mogu odahnuti nakon duge organizacijske i financijske krize. Iako predah neće donijeti i konačni spas, s obzirom da je i dalje klupska budućnost upitna te im hitno treba financijska injekcija, igrači mjesecima nisu dobili plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Regional Express Financijska agencija (FINA) zbog zakonskih obaveza zatražila je da se na ročištu 14. ožujka utvrdi postoje li uvjeti za otvaranje klupskog stečaja.

Dan prije gostovanja na Rujevici, na početku proljetnog dijela sezone, privremeno čelništvo kluba zatražilo je privremeno ukidanje disciplinskih odluka HNS-a. To im je i odobreno te Istri neće biti uzimani bodovi u predstojećim kolima.

Podsjetimo, do sredine trećeg mjeseca trebali bi biti gotovi pregovori s potencijalnim investitorima kako bi se napokon dugoročno riješilo financijsko pitanje kluba te nagomilana dugovanja. Kao kandidati za kupnju spominju se Dieter Burdenski te Slavko Gotovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.