Štimac o Hajduku: Dinamo toliko ispred nas, a ti Jakobušiću baci to u smeće

štimac
Foto: Snimka zaslona

Igor Štimac, trenutni izbornik Indije, gostovao je u emisiji Istinom do gola i te je udario po Hajdukovom modelu upravljanja i načinu rada u splitskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzanimljiviji dio je bio usmjeren na strategiju koju je predstavila Hajdukova uprava predvođena Lukšom Jakobušićem.

‘Da jednog takvog momka staviš sa 17 godina u prvu momčad i staneš iza njega dvije sezone. Ti samo na njemu imaš 10 do 20 milijuna eura u trenutku kad on ima dvadeset godina. Zato je Dinamo toliko ispred nas i to je put kojem se treba vratiti’, započeo je Štimac izlaganje osvrćući se na transfer Mate Ivkovića u Romu iz siječnja 2022. godine pa je nastavio u istom tonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Treba iskoristiti ovu priliku, jer ide reorganizacija Lige prvaka. Pazi, Hajduk ima jedinstvenu priliku da se kvalitetno sjedne za stol. Ako stvarno volimo taj Hajduk, ajmo napraviti plan koji je dugoročan, pusti onu prezentaciju Hajdukove budućnosti. Baci to u smeće, zapali to Jakobušiću ako ovo gledaš. Bog ti dao, reci falio sam. Okreni se reorganizaciji, okreni se onome što dolazi. To će biti natjecanje koje ti garantira osam utakmica Lige prvaka. Utrostručit će se prihodi i oni koji krenu u tom natjecanju nikad iz njega neće izaći jer će toliko skočiti financijski da ih nitko neće moći uhvatiti’, zaključio je.

Na pitanje je li Jakobušić predsjednik za Hajduk, Štimac je samo rekao da ‘nema šta za reći novo’, prenosi Tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.