Stipe Miočić dolazi u Hrvatsku sa suprugom: ‘Moram pokazati Ryan odakle su moji geni’

Foto: snimka zaslona

Stipe Miočić dolazi u Zagreb i navodno bi se već predstojećeg četvrtka, 3. studenog, trebao pojaviti pred novinarima u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki je Hrvat iz Clevelanda bio je praćen i prije negoli je u svibnju ove godine u brazilskoj Curitibi pobjedom nad Werdumom osvojio naslov svjetskog prvaka. Nakon svibnja sve je samo podignuto na razinu više.

“Poruke navijača iz Hrvatske, u biti Hrvata iz bilo kojeg kraja svijeta, puno mi znače. Ne mogu reći da su mi te poruke važnije iz drugih sredina jer svima koji me vole i prate ja sam zahvalan, ali….”, govorio je Miočić.

“Ryan stalno govorim o Hrvatskoj, pokazujem fotografije. Volio bih joj i moram joj pokazati domovinu svojih roditelja, odakle sam, odakle su moji geni”, rekao je tada Miočić o supruzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Happy birthday to the most beautiful woman in the world… My wife who is my ride or die! Love you @mrs_miocic

Fotografiju objavljuje Stipe Miocic (@stipemiocicufc)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.