Što je uzrujalo Portugalca? Reakcija Mourinha nakon pitanja o Pogbi…

Foto: fah

Portugalski trener Jose Mourinho jučer je poslije neriješenog rezulata u derbiju protiv Evertona 2:2 održao tiskovnu konferenciju, a jedno pitanje ga je uspjelo uzrujati. Naime, Mourinhu su novinari postavili pitanje u svezi izjave Paula Pogbe, inače veznjaka Manchester Uniteda, koji je u jednom od svojih intervjua kazao da aktualni trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer nema naviku ići protiv svojih igrača kao Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je pokušao pokazati da ga takve izjave ne zanimaju… Koliko je u tome uspio?

“Volio bih istaknuti da me uopće ne zanima što on ima za reći. Ne može me biti manje briga. Uopće me ne zanima”, rekao je slavni portugalski trener, koji je nedavno sa svojim Tottenhamom na Maksimiru doživio poniženje, kada je hrvatski prvak Dinamo eliminirao Tottenham u osmini finala Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.