Što je Novak Đoković rekao o prekidu suradnje s legendarnim Nijemcem Borisom Beckerom?

Foto: fah

Kako smo i najavili srpski tenisač Novak Đoković i njemačka teniska legenda Boris Becker i službeno su prekinuli dugogodišnju uspješnu suradnju, Novak Đoković je nakon toga zaključio da su se razišli na prijateljski način. Podsjetimo, Boris Becker bio je u stručnom stožeru Novaka Đokovića od prosinca 2013. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon tri veoma uspješne godine Boris Beker i ja smo zajednički odlučili da okončamo suradnju. Ciljevi koje smo tada postavili ispunjeni su u potpunosti, i ja mu se zahvaljujem na suradnji, timskom radu, predanosti i posvećenosti”, poručio je srpski tenisač koji je pod vodstvom njemačke legende osvojio 25 trofeja, od toga čak šest Grand Slam turnira.

“S druge strane moji profesionalni planovi sada su usmjereni prije svega na to da održim dobru razinu igre, napravim dobar raspored i postavim ispred sebe nove ciljeve i u tom smislu ću donositi i sve buduće odluke”, poručio je bivši najbolji tenisač svijeta, koji je ovako zapravo dao naslutiti da se želi vratiti na razdoblje prije suradnje njega i Beckera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.