Strahonja dao svoje mišljenje o crvenom kartonu Atalante

Foto: snimka zaslona

Već u 17. minuti prvog susreta osmine finala Lige prvaka Atalanta je ostala protiv Real Madrida s igračem manje nakon što je isključen Remo Freuler. Njemački sudac Tobias Stieler okarakterizirao je prekršaj Švicarca nad Mendyjem za crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudački ekspert HRT-a Marijo Strahonja smatra da je u ovoj situaciji trebao pokazati samo žuti karton.

– Sigurno je da će ovo izazvati raspravu, ali mislim da je sudac prestrogo dosudio isključenje. Obrambeni igrač došao je s unutarnje strane, prisilio je napadača da vanjskim dijelom stopala gurne loptu blago ulijevo, od gola. Dovoljno od gola, da smatram da je trebao ući u kategoriju žutog kartona, rekao je Strahonja te nastavio:

– Po meni je ovo pogreška. Smatram da je ovo trebao biti samo žuti karton, pitanje je u kojoj bi situaciji igrač došao do lopte i da li bi ta situacija bila izgledna za postizanje pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.