Strahonja objasnio situaciju koja je razljutila navijače Real Madrida

mario strahonja
Foto: snimka zaslona

Sudački ekspert HRT-a Marijo Strahonja komentirao je u emisiji Lige prvaka spornu situaciju iz 67. minute kod gola Manchester Cityja protiv Real Madrida za 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, navijači madridske momčadi žalili su se da je golu De Bruynea prethodila situacija u kojoj Bernardo Silva na vrijeme nije spasio loptu da ne ode u aut.

U nastavku, loptu dolazi u posjed igrača Reala Camavinge koji radi pogrešku u predaji lopte te City zabija gol za 1:1.

Strahonja kaže da se VAR nije mogao javiti u ovoj situaciji. Na nekim snimkama stranih medija potvrđeno je da se lopta cijelim obujmom prošla u aut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne možemo utvrditi je li lopta izašla vani, ali na temelju dvije noge, možda je djelomično i izašla jer rijetko Ancelotti prigovara. Najvažnije za reći, zašto se VAR nije uključio. Nije se uključio upravo iz razloga jer je Camavinga kasnije ušao u posjed lopte i kontrolirao loptu, ali nažalost po njega pogriješio kod dodavanja. To je onda trenutak otkad VAR ulazi u analizu situacije. VAR nikako nije mogao napravio analizu. Ona se radi samo na začetku akcije, krenula je nova akcija ovdje, rekao je Strahonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.