Strijelac posljednjeg Dinamova proljetnog gola prije Olma: ‘Veliki je motiv pred našim dečkima, teško će Česi preživjeti u tom vulkanu’

Foto: fah

Sve do Danija Olma u Plzenu, strijelac posljednjeg Dinamova proljetnog gola bio je Marijan Čerček.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ima tu neke simbolike, možda i sudbine, valjda to Netko odozgora prati i kreira. Kad sam zabio taj gol Schalkeu, na leđima sam imao broj sedam! I Olmo je nosio sedmicu u Plzenu, to je naša ‘zlatna sedmica’! Bio sam vrlo sretan kad je ‘mali’ zabio taj gol, ‘sedmica je skinula sedmicu’!”, rekao je u razgovoru za Sportske novosti.

“Dinamo je igrao dobro, posebno u prvom dijelu, a ja sam bio zadovoljan i izvedbom u nastavku, iako su dojam i rezultat pokvarile pojedinačne pogreške, koje se na ovoj razini natjecanja odmah kažnjavaju, nema tu oprosta. Oba smo gola primili nakon tih pogrešaka, ali Dinamo je ostavio dojam ozbiljne i opasne momčadi. Dečki su bili hrabri i agresivni i šteta što nisu ostvarili bolji rezultat, iako je i ovaj 1:2 poraz zapravo aktivan rezultat za Dinamo”, dodao je.

Je li Viktorija bila u skladu s očekivanim?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemojte me pogrešno shvatiti, nisu Česi slabi, štoviše, oni su dobri! Ali kad netko godinama igra u skupinama Lige prvaka, kad u posljednjih osam godina čak pet puta prezimi u Europi, onda ipak očekujem više nego što sam vidio. Imam dojam da je u ovom trenutku Dinamo bolji od češkog prvaka i da će proći u osminu finala Europske lige”, ističe.

“Ne smije se bezglavo srljati, ali se mora od prve minute pokazati tko je gazda u Maksimiru. Očekujem da će se Viktoria braniti i orijentirati na kontre, stoga Dinamo mora biti pametan i strpljiv. Veliki je motiv pred našim dečkima, imat će potporu 30.000 navijača i teško će Česi preživjeti u tom vulkanu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.