Stručni komentatori Bilić i Kranjčar hvalili Petkovića: ”Ako Škriniar vrijedi 60 milijuna, koliko vrijedi on?”

Foto: snimka zaslona

Stručni komentatori Nove TV Mate Bilić i Zlatko Kranjčar nisu štedjeli na komplimentima za igru hrvatske reprezentacije, koja je pobijedila Slovačku 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Naši osmjesi govore sve, dugo nisam vidio ovako rastrčanu i borbenu Hrvatsku, odlično je postavio igru Zlatko Dalić. Malo smo se uplašili oko 40. minute kada lopta nije htjela u gol. Reprezentativci su pokazali kako se bori za hrvatski dres”, rekao je Bilić.

”Slažem se, sve je rekao, nemamo što komentirati. Rapsodija, golovi su pali u pravom trenutku, bitno je da je momčad pokazala karakter”, dodao je Kranjčar.

”Nakon lošeg početka, pobjeda protiv Walesa dala je dodatni elan, izborena je pod teškim uvjetima. Ovo je jaka poruka svima da želimo to prvo mjesto, ne drugo, i da smo viceprvaci svijeta. Zabili smo četiri gola protivniku koji je slovio da je jak i kompaktan”, rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvalili su Brunu Petkovića.

”U ovom trenutku jedan od najboljih igrača reprezentacije. Moramo sve igrače pohvaliti za ovu utakmicu, ali Petković je zaslužio epitet najboljeg. Igrač moći, Škriniara je stavio u mali džep, a taj čovjek vrijedi 60 milijuna eura. Koliko onda vrijedi Petković?”, zapitao se Bilić.

“Kad sam ga vidio, rekao sam da je to novi Mark Viduka, igrač koji treba Dinamu i reprezentaciji. Igrač koji vrijedi koliko i ovaj obrambeni, koliko smo rekli, 60 milijuna”, dodao je Cico uz osmijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.