Suarez se ispričao, Chiellini prihvatio ispriku

Urugvajski napadač Luis Suarez i službeno se ispričao zbog ugriza Giorgia Chiellinija, te obećao javnosti kako više nikada neće ugristi protivnika na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Žao mi je zbog svega što se dogodilo. Ispričavam se Chielliniju i cijelom nogometnom svijetu. Obećavam cijeloj javnosti da se ovakvo nešto više nikad neće ponoviti,” poručio je napadač Liverpoola.

Nakon što ga je Fifa kaznila zabranom igranja na četiri mjeseca, suspenzijom na devet međunarodnih utakmica i novčanom globom od 100.000 švicarskih franaka, Suarez je mir potražio u obitelji.

“U obitelji sam vratio neophodan mir i sada mogu mirne glave analizirati sve što se dogodilo. Istina je da je Chiellini bio žrtva moga napada i ugriza.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branič talijanske reprezentacije i Juventusa Chiellini prihvatio je Suarezovu ispriku.

“Luise, sve je zaboravljeno. Nadam se da će ti FIFA smanjiti kaznu”, napisao je Chiellini na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.