Šutnja u Juventusu i HNS-u: Što se događa s Markom Pjacom i je li izgubljen do kraja godine?

Foto: Twitter

Nakon pobjede protiv Seville u gostima od 3:1, kojoj je važan obol dao i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić (Juventus je pobjedom u 5. kolu grupne faze Lige prvaka osigurao nastavak u najelitnijoj klupskoj ligi na svijetu), trener Massimiliano Allegri je rekao: “Nije lako pobijediti treće plasiranu momčad španjolske lige, u zadnjem kolu borimo se za prvo mjesto u grupi…” 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Juventusa nije želio komentirati suđenje suca Clattenburga, koji je izazvao svojim suđenjem bijes domaćih igrača te navijača, Allegri tvrdi da nikada ne govori o sucima, što, naravno, nije istina, komentirao je Allegri suđenja u prošlosti više puta, kad on nije bio zadovoljan suđenjem.

U prosincu imamo dva cilja: ostati prvi u ligi i osvojiti Superkup protiv Milana u Dohi. Nismo bili ubojiti, moramo bolje u suparničkom petercu, bili smo konfuzni, Sevilla se dobro branila s desetoricom igrača“, kritički se osvrnuo trener Juventusa na igru nekih svojih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon kratkog komentara koji je vezan za samu pobjedu protiv Seville tema je trebala biti, iako nije bila, Pjacina ozljeda, koja je teža i to znatno teža nego što se mislilo.  Naime, Marko Pjaca još uvijek ne trenira s momčadi i to od trenutka kada mu je na utakmici u Zagrebu napukla fibula, Juve ga je pustio tako ozlijeđenog da igra, potom mu je pogrešno dijagnosticirao ozljedu, mada su klub i HNS kasnije pokušali pred javnosti zataškati slučaju te su svalili krivnju na medije.

Prije Islanda hrvatski su liječnici ponovili da je Juventus Pjaci pogrešno dijagnosticirao ozljedu, dakle, njegov je aktualni klub najodgovorniji za stanje u kojem je Pjaca sada, a ono nije dobro. Male su šanse da mladi hrvatski nogometaš uopće zaigra ove sezone budući kako i trener Juventusa tvrdi da ga još dugo neće biti na nogometnom igralištu. Pjaca već više od mjesec dana ne igra, a to svakako nije dobra vijest s obzirom kako se radi o mladom nogometašu, kome trebaju utakmice.

Nažalost, ni HNS ni Juventus ne govore previše o Pjacinoj ozljedi, a ni Pjaca se ne razbacuje izjavama očito pod pritiskom kako Juventusa tako HNS-a šuti i čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.