Sutra započinje 50. Zlatna pirueta Zagreba

Foto: fah

Proslava 50. rođendana Zlatne piruete Zagreba započet će u srijedu u 17 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova kada na led izlaze juniorski klizači, a nakon toga u 18 sati na programu je svečano otvaranje jubilarne Piruete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“S obzirom da je ovo ipak 50. Zlatna pirueta, tako veliki rođendan zaslužio je poseban poklon. Gledatelji će u sat vremena moći vidjeti prošlost, sadašnjost i budućnost hrvatskog klizanja na istom ledu. Bit će tu grupnih točaka, nastupa ekipa Zagrebačkih pahuljica u sinkroniziranom klizanju, na led će izaći gotovo svi hrvatski učesnici Zlatnih pirueta u posljednjih 50 godina, od Bojana Lipovšćaka, Sande Dubravčić Šimunjak, Tomislava Čižmešije, Idore Hegel… Nadam se da će ljudi uživati” kazala je dugogodišnja koreografkinja svečanog otvaranja i popularne Revije pobjednika Zlatne piruete Gorana Škalec Petrović.

Među 150 klizačica i klizača iz 33 zemlje svijeta, sljedeća četiri dana u Ledenoj će klizati i šestero Hrvata, seniori Nicholas Vrdoljak i Patricija Skopančić, a u juniorskoj konkurenciji Hana Cvijanović, Katarina Kitarović, Hana Kosić i Charles Henry Katanović.

Raspored natjecanja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srijeda, 6. prosinca

17.00 Juniori – kratki program
18.00 SVEČANO OTVARANJE
19.15 Juniorke – kratki program
21.15 Juniorski sportski parovi
22.10 Juniorski plesni parovi

Četvrtak, 7. prosinca

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.00 Juniori – slobodni program
13.00 Juniorski sportski parovi
14.00 Juniorski plesni parovi
15.30 Sportski parovi – kratki program
16.45 Plesni parovi – kratki ples
19.30 Klizačice – kratki program

Petak, 8. prosinca

12.00 Juniorke – slobodni program
14.30 Klizači – kratki program
17.30 Sportski parovi – slobodni program
19.00 Klizačice – slobodni program

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subota, 9. prosinca

11.30 Plesni parovi – slobodni ples
15.00 Klizači – slobodni program
20.00 REVIJA POBJEDNIKA

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.