Suze Ivanušeca, zadnja poruka Livakovića, odličan debi Stojkovića…

Zagreb, 24.08.2023 - Prvaa utakmica 4. pretkola nogometne Europske lige Dinamo - Sparta Prag na stadionu u Maksimiru. Na slici u poluvremenu utakmice Dominik Livaković obratio se publici kratkim filmom. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Novi trener Dinama Sergej Jakirović pokazao je u debitantskoj pobjedi 3:1 protiv Sparte u prvom dvoboju doigravanja za Europsku ligu da “zna znanje” i da bi mogao biti pravi izbor na klupi Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kompliciranim okolnostima, uz odlaske trojice od četvorice “najjačih” igrača, od kojih je jedan, Luka Ivanušec, sinoć odigrao oproštajnu utakmicu za Dinamo te je u suzama napustio teren, Jakirović je odmah priliku za debi dao prinovi iz Lokomotive Luki Stojkoviću, koji je u maloj minutaži pokazao da će biti pojačanje za Dinamo, a način vođenja utakmice “odao” je da donedavni trener Rijeke u svakom trenutku ima sve pod kontrolom te da ima ideju za sve okolnosti.

Najdirljiviji trenutak bila je svakako oproštajna videoporuka Dominika Livakovića, koji je svoju zadnju utakmicu za Dinamo već odigrao, a jučer, dok su njegovi donedavni suigrači igrali protiv Sparte, je u istanbulu finiširao transfer u Fenerbahče.

– Dragi navijači, nakon sedam nevjerojatnih godina osjećam duboku zahvalnost što sam nosio Dinamov dres, bio vaš kapetan i branio boje Dinama. Odlazim s tugom, ali istovremeno sa zahvalnošću. Hvala vam što ste bili uz mene u svim trenucima. Nadam se da ćete razumjeti moju odluku i želju za novim izazovima, nadam se da će ovo biti ne zbogom, nego samo doviđenja. Za kraj, sve što osjećam mogu sažeti u samo jednoj rečenici, “Činiš me sretnim kad tužno je”, poručio je Livaković okupljenima na maksimirskom stadionu, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.