Svi na Maksimir, Dinamo ponovno veliki magnet: Nakon dugo vremena hrvatski prvak nije autsajder na startu Lige prvaka…

Foto: fah

Nogometaši Dinama za manje od tjedan dana (srijeda 18. rujna) startaju u Ligi prvaka na Maksimiru protiv Atalante iz Bergama. Protivnika kojeg Modri u pravom izdanju mogu pobijediti. Neki će reći, s obzirom na sastav skupine, i trebali bi ako žele ponovno prezimiti u Europi. Naime, uz Dinamo i Atalantu u grupi su još Šahtar te moćni Manchester City Pepa Guardiole, prvi favorit grupe i jedan od favorita Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maksimir će biti pun za utakmicu prvog kola Lige prvaka, već u prvom danu Dinamo je rasprodao dvije tribine. Rasprodane su tribine istok te zapad, cijena ulaznica za istok i zapad gore bila je 200 kuna, za zapad dolje je nešto skuplje, 300 kuna. Donji dio zapada jučer je rasprodan za samo 27 minuta.

Ostalo je tek nešto malo ulaznica za sjever koje koštaju po 120 kuna, a mogu se kupiti danas od 11 sati. Kako je krenulo…

Nakon sjajnih igara Dinama prošle sezone u Europskoj ligi, nakon što je hrvatski prvak u istom ritmu nastavio i na startu nove europske sezone, razumljivo je veliko zanimanje za utakmice plavih i start Lige prvaka. Nakon dugo vremena hrvatski prvak nije autsajder na samom startu, u najmanju ruku na Maksimiru ima podjednake šanse kao i Atalanta predvođena hrvatskim reprezentativcem Mariom Pašalićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.