Svi su ga već otpisali, ali trener Reala se ne da: ‘Vi vidite ovu situaciju kao rub ponora, no mi je ne vidimo takvom’

Lopetegui
Foto: fah

Real Madrid pred sobom ima veliku utakmicu s Barcelonom, a mnogi tvrde da o njoj ovisi trenerska pozicija Julena Lopteguia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrači mi vjeruju, a ja još više vjerujem njima. Ući ćemo puni želje i ambicije, spremni dobro je odigrati”, najavio je Lopetegui.

Na raspolaganju su mu svi igrači osim ozlijeđenog desnog beka Danija Carvajala.

“To o čemu pričate ne pomaže mi pobijediti, niti popraviti momčad. Sva moja energija usredotočena je na ovu utakmicu. S obzirom na atraktivan susret pred nama, sva moja koncentracija podređena je uspjehu i ekipi, a na te priče ne mislim gubiti niti trenutka”, poručio je Lopetegui na pitanje o mogućoj smjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vi vidite ovu situaciju kao rub ponora, no mi je ne vidimo takvom. Interes vas i nas se ne podudara. Nalazimo se u listopadu i ništa nije izgubljeno, situacija se stigne preokrenuti”, dodao je.

Na pitanje novinare hoće li biti života za njega nakon Camp Noa, poručio je.

“Nadam se nastaviti disati, neću umrijeti. Svatko ima 100 posto energije, a sva moja je sada usmjerena kako bih pomogao momčadi”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.