Svjetski kup: Hrvatski gimnastičar Filip Ude osmi u Dohi

Foto; fah

Hrvatski gimnastičar Filip Ude zauzeo je osmo mjesto u finalu konja s hvataljkama na Svjetskom kupu u katarskoj Dohi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši svjetski, europski i olimpijski doprvak u današnjem je finalu zbog dva para sa sprave zaradio ocjenu 11.663 što je bilo dovoljno tek za osmo, odnosno posljednje mjesto među najboljim konjašima svijeta.
“Dva puta sam pao na istom elementu i jednostavno je bilo loše. Jednostavno čista tehnička greška, ali što je, tu je. Nadam se da ću do Europskog prvenstva za tri tjedna to uspjeti popraviti i da će biti kako treba”, razočaran je nakon finala bio Ude
U sutrašnjem finalu Svjetskog kupa u Dohi na preči će nastupiti naš Tin Srbić, koji je u jučerašnjim kvalifikacijama zauzeo prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.