Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji: U koji će kamp Vatreni?

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija odmah kreće u pronalazak kampa u kojem će Vatreni boraviti za vrijeme SP-a u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vrlo teško je utvrditi je li neki kamp adekvatan, jer jedno je ono što vidiš u katalogu, a sasvim drugo kad si na licu mjesta. Hrvatski nogometni savez reagirao je promptno, poslao je već neke ljude od povjerenja da vide kakva je situacija. Oni su nas upozorili da stvari u kampovima nisu onakve kakve su na fotografijam”, rekao je izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović za Sportske novosti.

“Imamo jako dobrih kombinacija, sve smo dogovorili s FIFA-om. Zahvaljujući diplomaciji i dobrim relacijama s ljudima iz Kuće svjetskog nogometa, imamo priliku biti u kampovima koji će biti vrlo kvalitetni. FIFA nam je otvorila mogućnost biti u kampovima blizu destinacija gdje igramo, ponudila opcije”, poručio je.

Odluka će se znati već u utorak navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.