Talijan s MVP nagradom: Čestitam Hrvatskoj, ima sjajnu ekipu

Foto: fah

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija osvojila je naslov svjetskog prvaka u Dohi, u finalu je svladala Italiju sa 15-13 nakon peteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i u polufinalu, ključnom za pobjedu pokazala se obrana Mate Anića koji je u četvrtoj seriji zaustavio udarac Talijana Francesca Di Fulvija.

Upravo je Di Fulvijo proglašen najkorisnijim igračem (MVP) Svjetskog prvenstva, ali se na kraju morao zadovoljiti sa srebrnom medaljom. Ovo nije bila jedina pojedinačna nagrada za Talijane jer je Marco Del Lungo proglašen najboljim vratarom.

– Ponosan sam na svoju ekipu, želim čestitati cijelom stožeru i igračima. Također, želim čestitati Hrvatskoj jer je sjajna ekipa, ali i mi smo. Moramo biti ponosni na ovu medalju, i na onu osvojenom u Zagrebu na Europskom prvenstvu prije mjesec dana. Moramo sad početi razmišljati o Olimpijskim igrama, rekao je Di Fulvio, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.