Talijani nezadovljni lošom formom hrvatskog napadača: Napušta li Mario Mandžukić Juventus?

Foto: fah

Hrvatski napadač Mario Mandžukić navodno je jako blizu odlaska iz Juventusa. Naime, prema pisanju La Gazzette dello Sport napadač hrvatske reprezentacije mogao bi napustiti Juventus već u sljedećem prijelaznom roku. U Juventusu su nezadovoljni formom hrvatskog reprezentativca, koji u posljednje vrijeme igra loše. Slabu formu Marija Mandžukića vidjeli su i hrvatski navijači protiv Perua, kada su Vatreni poraženi 2:0, a Mandžukić se zapravo gotovo da nije ”sastao s loptom.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu talijanski mediji za Mandžukića je zainteresiran i turski Bešiktaš, za koji igra i Domagoj Vida, s druge strane zanimanje su pokazali kineski klubovi, piše Calciomercato. Međutim, teško je vjerovati da bi Mandžo otišao u Kinu s obzirom kako je ipak, bez obzira na sva ulaganja, u Kini nogomet daleko ispod europskog standarda. Naravno, ako želi i nakon SP-a igrati za reprezentaciju.

Hrvatski reprezentativac posljednji pogodak u dresu aktualnog prvaka Italije zabio je uoči Božića, 17. prosinca, dok je u prvom mjesecu imao ponudu iz Kine koju je odbio, iako je ponuda financijski bila nevjerojatna. Tolika da bi Mandžo postao najbolje plaćeni hrvatski nogometaš u povijesti. Mandžukić želi igrati Svjetsko prvenstvo u Rusiji posve je razumljivo u tom kontekstu njegovo odbijanje kineske ponude.

Kako piše Tuttosport Mandžukić bi u Kinu trebao otići na ljeto ako u sljedećih nekoliko mjeseci ne popravi formu te tako ne dokaže kako je pad forme tek trenutna slabost a ne silazni trend, Treba iskreno priznati da Mandžo sve manje igra u dresu talijanskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko Mandžukić doista napusti Juventus Stara dama navodno je pronašla alternativu, naime, Corriere dello Sport navodi da bi se mogao vratiti Alvaro Morata. U tom slučaju Juventus bi za Španjolca morao platiti ogromnih 80 milijuna eura, dio novaca bi Talijani namaknuli prodajom hrvatskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.